[:ca]logo_header_peixalplat[:]

BARCELONA TURISME PESQUER

[:ca]logo_header_cofradia2[:]

Visites guiades a la Confraria de Pescadors de Barcelona

Sense tradició no hi ha identitat

La Cofraria de Pescadres de Barcelona i El Peixal Plat us conviden a descobrir la Llotja del peix: un lloc desconegut per molts, on es manté el respecte per un treball d'antany que s'ha anat modernitzant sense perdre la seva essència. La Cofraria de Pescadres de Barcelona és zona d'enllaç entre terra i mar, situada en un entorn privilegiat i fascinant, en el ple cor de la ciutat. La seva història i tradició són un patrimoni a valorar als ulls dels ciutadans i visitants, i a preservar per a les futures generacions.

Els últims productors primaris de la ciutat

La llotja de Barcelona representa un lloc perfecte per adonar-se que el mar alberga una elevada biodiversitat (peixos, cefalòpodes, crustacis, exc.) i que de la seva explotació depenen la vida de senceres comunitats, des dels pescadors als comerciants, fins als consumidors.

De la mà de biòlogues marines

El Peix al Plat és un projecte liderat per biòlogues marines especialitzades en biologia de la pesca que el seu objectiu és acostar el consumidor de peix al orígen del producte, emmarcant-ho en el coneixement de l'ecosistema marí, aspecte fonamental per entendre com la pesca tradicional sempre ha estat part del sense alterar el seu equilibri. És així avui dia? Conservació i tradició són encara possibles? Que realitat tenim en el port de Barcelona? Que rol juga el consumidor en aquest equilibri?

INFORMACIÓ D'INTERÈS

Visita per a particulars

De dilluns a divendres de 15:30 a 17:30h (tot l'any)
De dilluns a divendres de de 08:00 a 10:00 (de 01 d'abril al 30 d'octubre)
Visites en: castellà, català, italià, anglès (francès amb 15 dies de reserva)

Preus

18€/persona
8€ nens de 5 a 16 anys
menors de 5 anys gratis
Descompte per a grups de més de 10 persones

Visita per a col.legis

De dilluns a divendres de 10:00 a 12:00 amb subhasta simulada
Preu: 8€ por nen

[:ca]flogo_rgb_hex-brc-site-250[:]
[:ca]TWITTER_LOGO[:]
[:ca]instagram-logo-png-transparent-background-800x799[:]