Barcelona, Moll de Pescadors s/n, 21 juny de 2012

Fa mes d’un any que vàrem presentar i celebrar el naixement de  la Marca Col·lectiva Peix de la Barceloneta  que permet diferenciar tots els peixos que capturen els nostres confrares i es comercialitzen mitjançant la Llotja de la Confraria de Pescadors de Barcelona.

Des de la Confraria i en un pas mes de cara a la diferenciació del nostre producte, volem aprofitar el començament de la campanya de peix blau, amb el començament de l’estiu, per fer una presentació i la entrega de “ Q “ de qualitat del nostre peix ,  que tindrà lloc el proper divendres 29 de juny en el moll del rellotge, en les instal·lacions de la Confraria a les 18:30, amb la participació de representants de l’Administració i d’institucions públiques i privades.

Col·laboraran alumnes de tres escoles d’hosteleria de Catalunya, que efectuaran diferents “tapes i platillos” a base de peix de blau, en un original concurs de pintxos.

Per la importància de la jornada, considerem imprescindible la seva participació i l’animem a no faltar.

Aprofito l’avinentesa per saludar-vos molt cordialment

José Manuel Juàrez Juàrez

Patró Major