La Cofradia de Pescadors de Barcelona, hem pres la decisió de crear, difondre i promocionar una Marca Col·lectiva per als peixos i mariscs procedents del treball de les nostres barques. Una Marca certificada per tercers sota la qual es poden comercialitzar tots els nostres productes de forma diferenciada, com producte fresc, de qualitat i de proximitat PEIX DE LA BARCELONETA.

El PEIX DE LA BARCELONETA ja és una realitat. Els treballs de certificació han començat amb la participació activa dels diferents operadors, des dels propis pescadors fins al punt de venda i restauració.

Des de la Cofradia de Pescadors de Barcelona estem organitzant la campanya de difusió i promoció de la Marca. El punt de partida és la presentació institucional i popular de *PEIX DE LA BARCELONETA per al reconeixement de les pròpies institucions, i de les administracions generals i locals, dels sectors industrials que intervenen. I molt especialment per la difusió entre la població de Barcelona, de forma destacada entre els veïns del nostre barri de la Barceloneta.

Com acte inaugural ens complau convidar-los a la Jornada de presentació de la Marca PEIX DE LA BARCELONETA que tindrà lloc dissabte que ve 18 de juny en el moll del rellotge, en les instal·lacions de la Cofradia.

Serà una jornada de portes obertes a les instal·lacions de la Cofradia i la Llotja de Pescadors de Barcelona, amb la participació de representants de l'Administració i institucions públiques i privades. Es realitzaran una sèrie d'activitats populars destinades a donar a conèixer millor el nostre sector pesquer des d'una perspectiva històrica i en el context actual i amb una SARDINADA POPULAR al llarg de tot el dia perquè tots els assistents puguin degustar el nostre producte en el seu millor moment.