La Barceloneta celebra el dissabte 25 de maig la 28a Trobada de Gegants Barceloneta Port-Vell. Colles de geganters de Barcelona i d’altres localitats participaran en una jornada en què els gegants del barri, en Pep Barceló i la Maria la Néta, seran els amfitrions de la trobada d’imatgeria festiva.

Aquest any, com a novetat, s’han introduít a la jornada altres elements de la imatgeria festiva com esl capgrossos o el bestiari popular. A més els actes es repartiran en tres espais, el Moll de la Barceloneta, la plaça del Poeta Boscà i la plaça de la Barceloneta.

L’acte començarà a les 17.30 h de la tarda, al Moll de la Barceloneta, entre els carrers Maquinista i Sant Carles,  amb la plantada de la imatgeria festiva participant.  A continuació, a partir de les 18 h. es farà el cercavila des del passeig Joan de Borbó, passant pel carrer Maquinista, Baluard dins la plaça del Poeta Boscà.

Allà hi haurà in concert de música tradicional i a continuació la presentació de la imatgeria festiva, el ball de gegants, el bestiari i els capgrossos. I a les 19 h continuarà el cercavila, pel carrers Almiral Xurruca, Pepe Rubianes, pg. Joan de Borbó, Escar i Moll de Pescadors.

A les 19.15 h es farà la Jornada de Falcons i la plaça de la Barceloneta a partir de les 18.h se celebrarà la Jornada Castellera amb els Castellers de Barcelona, els Encantats de Begues, i els Castellers Margeners de Guissona.

A les 20 h les colles participants arribaran al Moll de Pescadors i haurà un berenar i la tradicional sardinada popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.