El festival 48h Open House BCN, és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, un cap de setmana al mes d’Octubre de portes obertes a més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l’associació 48h Open House Barcelona.

Aquest esdeveniment, va començar a London l’any 1992, i de llavors a ençà  ‘Open House’ s’està introduint arreu del món: New York, Dublin, Tel Aviv, Roma, Chicago, Buenos Aires, Melbourne… i fins a 31 ciutats en cins continents. ‘Open House’ ofereix l’oportunitat d’entendre i sentir l’arquitectura de forma excepcional, des de l’experiència arquitectònica. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat.

48H OPEN HOUSE BCN, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l’any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per “obrir la bona arquitectura a la ciutat”. L’Objectiu és fer-los viure l’arquitectura i la ciutat, de forma didàctica durant un cap de setmana a l”any, gràcies a més de 200 activitats tutoritzades per profesionals de l’arquitectura.

Veure més >

http://www.elperiodico.com/es/barcelona/20171019/guia-de-open-house-la-grande-bouffe-de-la-arquitectura-6365486