Barcelona Born Gourmet convertirà el pròxims 18 i 19 de febrer la plaça Pla de Palau en el primer Mercat Born Gourmet, un mercat de poble en ple centre de Barcelona on productors de qualitat i comerciants us podran vendre els seus productes directament, sense intermediaris.


Embotits de qualitat, conserves artesanes, formatges d’autor, peix fresc de la llotja de la Barceloneta, verdures acabades de collir, autèntic pa de poble… i molt més. Sempre amb el mateix productor al capdavant que us explicarà de primera mà les meravelles del seu producte.

A més, volem que el Mercat del Born sigui una gran festa gastronòmica, així que si voleu, podreu gaudir de l’esmorzar de pagès que us prepararan els cuiners dels establiments de Barcelona Born Gourmet amb els millors productes del mercat.
Però això no és tot, també tindrem Dj’s, tallers gastronòmics i una zona infantil. 
I recorda, ho repetirem cada tercer cap de setmana del mes!